BAŞER VE BAKAN ERSOY, MARMARA’NIN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Marmara Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Murat Başer, Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy‘u ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede Marmara Bölgesi’nin sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerlerin turizme daha etkin kazandırılması, bölgenin tanıtım faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve turizm yatırımlarının artırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
Murat Başer‘in yürüttüğü çalışmaların, Marmara Bölgesi’nin turizm alanındaki potansiyelinin daha görünür hale gelmesine katkı sunduğu belirtilirken, bölgenin turizmden aldığı payın artırılmasına yönelik projelerin de görüşmede değerlendirildiği ifade edildi.
Ziyaretin, bölgenin turizmde hak ettiği konuma ulaşması adına önemli bir adım olduğu belirtilerek, Bakan Mehmet Nuri Ersoy‘un da bölgenin tanıtımı ve gelişimine yönelik çalışmalara destek verdiği vurgulandı.
Murat Başer‘in, özellikle Marmara Bölgesi’nin turizm değerlerini ön plana çıkaracak projeler üzerinde yoğun şekilde çalıştığı, kamu kurumları ve sektör temsilcileriyle kurduğu işbirlikleri sayesinde bölgenin turizm vizyonuna katkı sunduğu ifade edildi.
Gerçekleşen ziyaretin, Marmara Bölgesi’nin turizm potansiyelinin daha etkin kullanılması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi açısından önemli sonuçlar doğurması bekleniyor.











































