Reklam
Reklam

ARANAN ŞÜPHELİ, İZZETİYE MAHALLESİ’NDE YAKALANDI

ARANAN ŞÜPHELİ, İZZETİYE MAHALLESİ’NDE YAKALANDI
  • 19.03.2022
Reklam

13 Mart 2022 Pazar günü sabaha karşı, İstanbul yolu üzerindeki eğlence kulübünde meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgayla ilgili olarak 1 kişi daha tutuklandı.

2’si ağır olmak üzere 3 kişinin pompalı tüfekle ve bıçakla yaralandığı olayla ilgili 6 kişi tutuklanmış ve 1 şüpheli şahsın da aranması devam ediyordu.

Olayla ilgili olarak araştırmalarını sürdüren Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı tespit edilen A.K’yi İzzetiye Mahallesi’nde yakaladı. A.K’nin aracında ve evinde yapılan aramada, 1 bıçak ve 1 adet pompalı tüfek ile bu tüfeğe ait 3 fişek ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen ve ifadesi alınan A.K, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

A.K’nin tutuklanmasıyla birlikte, olayla ilgili olarak tutuklama sayısı 7’ye çıkmış oldu.

OLAY…

Olay; Uzun süreden beri aynı yerinde hizmet veren İ..C.. isimli müzikli eğlence mekânı ile yeni açılan V..C.. isimli müzikli eğlence mekânının çalışanları arasında meydana geldi ve 2 adet pompalı tüfek ile bıçakların kullanıldığı kavgada 2’si ağır toplam 3 kişi yaralandı.

Olayın ardından gözaltına alınan 11 şüphelinden 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mahkemeye sevk edilen şüpheliler; O.A.F.A.Ö.Ü.E.G.O.Ö. ve A.K. tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. Olaydan sonra kayıplara karışan A.K’nin de aranması sürüyordu.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ