Reklam
Reklam

ÖZÇINAR: “PERSONELİMİZİN EĞİTİMİNİ DE ÖNEMSİYORUZ”

ÖZÇINAR: “PERSONELİMİZİN EĞİTİMİNİ DE ÖNEMSİYORUZ”
  • 29.08.2022
Reklam

TBB (Türkiye Belediyeler Birliği), bugün Keşan Belediyesi’nde ihaleler ile ilgilenen birimler ve personellerine seminer verdi.

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Azak tarafından verilen seminer, Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminerde; Keşan Belediyesi’nde harcama yetkilileri ve gerçekleştirme görevlileri bilgilendirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Özçınar, “Belediyede çalışan mesai arkadaşlarımızın güncel gelişmeler ve yönetmelikler ile ilgili süreçleri en yakından takip etmesi için çalışıyoruz.” dedi.

Düzenlenen seminerden çok güzel sonuçlar alacaklarına inandıklarını bildiren Özçınar, şunları söyledi: “Belediyemizde hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla hizmet içi eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Belediyemizde yürütülen iş ve işlemlerin; hızlı, eksiksiz, zamanında ve sorunsuz şekilde sürdürülmesi bizim için çok önemli. Vatandaş memnuniyetine önem verdiğimiz ölçüde aynı zamanda belediye personelimizin eğitimini de önemsiyoruz.  Hizmet içi eğitimlerin amacı, personellerimizin kendini yenilemesi ve güncellemesi.”

Tahir Özçınar, eğitim ve bilgilendirmeleri için TBB’ye ve TBB Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Azak’a teşekkür etti.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ