Reklam
Reklam

1111 ADET GIDA YARDIM PAKETİ İLE DESTEK OLACAK

1111 ADET GIDA YARDIM PAKETİ İLE DESTEK OLACAK
  • 30.03.2020
Reklam

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve Meclis Başkanı Orkun Özkaya “Gıda Yardım Paketi” hakkında açıklamada bulundu.

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, “İçerisinde bulunduğumuz hassas dönemden çıkışımız için bireysel önlemlerin yanı sıra, toplumsal dayanışmanın da gerekliliğine inanıyoruz. Keşan TSO olarak Keşan, İpsala ve Enez Kaymakamlıkları ile beraber İlçe Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığı ile içinde bulunduğumuz dünyayı saran Corona virüsü (Kovid-19) salgını nedeni ile ihtiyaç sahibi ve işinden olmuş hanelere ‘Gıda Yardım Paketi’ kampanyamızı başlatmış bulunmaktayız. Odamızda ilk etapta 1111 adet gıda yardım paketi ile destek olacaktır. İçerisinde bulunduğumuz hassas dönemden çıkışımız için bireysel önlemlerin alınması kadar toplumsal dayanışmanın da gerekliliğine inanıyoruz. Kampanyaya özen göstereceğinizden şüphemiz yok.” dedi.

Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya da, “Bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanında olacak ve bu süreci dayanışma içinde hep birlikte aşacağız. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak hazırlanacak olan Gıda Yardım Paketlerini Keşan, İpsala ve Enez İlçe Vefa Sosyal Destek Grupları ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bölgemiz için birlik zamanı. Siz değerli üyelerimizin de geçirdiğimiz bu zor günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olunması için kampanyaya gereken hassasiyeti göstereceğinizi umuyoruz.” şeklinde konuştu.

KAMPANYA HESAP NUMARASI
Keşan Vakıfbank Şubesi
Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Hesabı
IBAN NO: TR 89 0001 5001 5800 7310 2005 13

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ