Reklam
Reklam

ATMACA: “ÖYLE BERBAT BİR DÜZEN OLUŞTURULDU Kİ ÜRETİCİ ZARAR EDİYOR”

ATMACA: “ÖYLE BERBAT BİR DÜZEN OLUŞTURULDU Kİ ÜRETİCİ ZARAR EDİYOR”
  • 28.11.2023
Reklam

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, ‘Milletin vekilleri, milletle buluşuyor’ programı kapsamında, dün bölgeye geldi.

Keşan’da bir restaurantta Keşanlı oda başkanlarıyla bir araya gelen Atmaca, AK Parti hükümetinin özellikle tarımda yanlış politika uyguladığını vurguladı.

Oda başkanları ile gerçekleşen buluşmaya Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, Keşan İlçe Başkanı Ahmet Köseler, Enez İlçe Başkanı Gürcan Doğan ve partililer de katıldı.

Davetlerini geri çevirmeyen oda başkanlarına teşekkür eden Köseler, sözü Milletvekili Mehmet Atmaca’ya bıraktı.

Yerel seçimlerle ilgili teşkilatlarla istişarelerde bulunmak üzere çalışma yaptıklarını belirten Atmaca, ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini, her alanda ciddi sıkıntılar yaşandığını, özellikle tarım ve hayvancılıkta yanlış politikalar uygulandığını bildirdi.

Türkiye’nin tarımda kendi kendine yetebilen ülke olmaktan çıktığını ve dışa bağımlı hale geldiğini vurgulayan Mehmet Atmaca, “Öyle berbat bir düzen oluşturuldu ki üretici zarar ediyor, tüketici de pahalıya satın alıyor.” dedi.

Konuşmasının devamında Gazze’deki saldırılara da değinen Atmaca, daha sonra oda başkanlarının görüşlerini dinledi ve sorularını yanıtladı.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ