Reklam
Reklam

150 DEKAR EKİLİ BUĞDAY TARLASI YANDI

150 DEKAR EKİLİ BUĞDAY TARLASI YANDI
  • 19.06.2026
Reklam

Uzunköprü’de bir üzüm bağında çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle çevredeki buğday tarlaları ile ağaçlık ve çalılık alanlara sıçradı. Yangında yaklaşık 200 dekarlık alan zarar gördü.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları sürdürüldü.

Yangında yaklaşık 150 dekar buğday ekili alan ile 50 dekar ağaçlık ve çalılık alan zarar gördü. Olayda can kaybı yaşanmadı.

Yapılan ilk incelemelerde, yangının başlangıç noktasına yakın bölgede bağ sahibinin spiral makinesiyle demir boru kestiğinin belirlendiği, yangının çıkan kıvılcımlardan kaynaklanmış olabileceğinin değerlendirildiği öğrenildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ