Reklam
Reklam

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU KURUL TOPLANTISI YAPILDI

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU KURUL TOPLANTISI YAPILDI
  • 15.06.2022
Reklam

Eğitim Kurum Müdürleri 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Kurul Toplantısı, bugün gerçekleştirildi.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz başkanlığında, Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Kültür Salonu’nda yapılan toplantı, saat 11.00’de başladı.

Toplantıya, Saz’ın yanı sıra şube müdürleri, resmi özel okul ve kurum yöneticileri katıldı.

2021/2022 eğitim öğretim yılının değerlendirmesi ile başlayan toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve okullarda uygulanan Temel Eğitimde 10 Bin Okul, Çevre Dostu 1.000 Okul projeleri kapsamında yapılan çalışmalar ele alındı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan ve okullarda uygulanan projeler değerlendirildi.

Okullarda kurulu tasarım beceri atölyelerinden sene boyunca yararlanan öğrencilerin ve yapılan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, atölyelerin daha da verimli kullanılması hususunda yapılması gerekenlere ilişkin bilgilendirmede bulunuldu.

Mesleki Eğitim Merkezi Programı kapsamında sene boyunca yapılan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, yaz döneminde sürdürülecek çalışmalar ile Mesleki Eğitim Merkezi programının tanıtımına ilişkin yapılması gerekenler ele alınıp, değerlendirildi.

Okul Öncesi eğitimin yaygınlaştırılması kapsamında yapılan çalışmalar ile bu kapsamda yaz döneminde yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantı, şube müdürleri tarafından birimleri ile ilgili eğitim öğretim yılının son haftasında ve yaz dönemi sürecinde yapılması planlanan iş ve işlemlere ilişkin bilgilendirmelerin yapılmasının ardından, dilek ve temenniler ile sona erdi.

Keşan İlçe  Millî Eğitim Müdürü İlhan Saz, 2021/2022 eğitim öğretim yılı sonunun tüm yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olması temennisinde bulunarak, teşekkür etti.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ