Reklam
Reklam

“2024 YEREL SEÇİMLERİNDE KEŞAN BELEDİYESİ’Nİ GERİ ALACAĞIZ”

“2024 YEREL SEÇİMLERİNDE KEŞAN BELEDİYESİ’Nİ GERİ ALACAĞIZ”
  • 18.07.2023
Reklam

CHP Keşan İlçe Başkanı Saner Özdilek, bugün düzenlediği basın toplantısında, ülke ve yerel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen ve saat 14.00 sıralarında başlayan basın açıklamasına; bazı Keşan Belediye Meclisi üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

“ZAMLI MAAŞLARIMIZI DAHA ALAMADAN ŞİMDİDEN ERİMEYE BAŞLADI”

Son zamanlarda vergi başta olmak üzere akaryakıta yapılan zamları, ülkenin kötü yönetilmesine bağlayan Özdilek, “Enflasyonun en az %50’sinin sebebi, akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlardır. 3 Temmuz 2023 tarihinde 24 lira olan akaryakıt fiyatı, ayın 16’sında 34 lira oldu. 5 liralık ÖTV artışının haricinde doğal bir şekilde de bir 5 liralık artış yaşandı. 13 gün içerisinde akaryakıta gelen zam %42,2’dir. Önümüzdeki günlerde bu tüm ürünlere enflasyon olarak yansıyacaktır. Zamlı maaşlarımızı daha alamadan şimdiden erimeye başladı.” dedi.

2018 yılında 200 liraya ile yaklaşık 5 kilo kıyma alındığını kaydeden Saner Özdilek, uygulanan yanlış politikalardan dolayı şuanda 200 lira ile sadece yarım kilo kıyma alınabildiğini vurguladı.

“BİZLER DE BİR DEĞİŞİM İÇERİSİNDEYİZ”

Özdilek, şöyle devam etti: “Önümüzde bir yerel seçim var. Bizler de bir değişim içerisindeyiz. Partililerimiz bizden değişim ve yenilenme istiyor. En azından Keşan İlçe Örgütü olarak bunun yolunu açtık. Bizden sonra gelecek yönetim kurulu arkadaşlarımıza tüm desteği vereceğiz. Keşan’da yerel yönetimleri geri alacağız. Buna kimsenin şüphesi olmasın.”

Açıklamasının devamında yerel seçimler öncesi Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun yapmayı vaat ettiği projelerin birçoğunu gerçekleştiremediğini dile getiren Saner Özdilek, 2024 yerel seçimlerinde Keşan Belediyesini geri alacaklarını vurguladı.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ