Reklam
Reklam

KEŞAN VETERANLAR VE MASTERLER, SPORDA BİRLEŞTİRİCİ OLMAK İSTİYOR

KEŞAN VETERANLAR VE MASTERLER, SPORDA BİRLEŞTİRİCİ OLMAK İSTİYOR
  • 24.06.2020
Reklam

Keşan Veteranlar ve Masterler Derneğinin olağan genel kurul toplantısı, 22 Haziran 2020 Pazartesi günü Atatürkçü Düşünce Derneğinde gerçekleştirildi. Genel kurulun ardından seçilen yeni yönetim kurulu, görev dağılımını bugün yaptı.

 

Genel kurulda seçilen ve daha sonra görev dağılımı yapılan yönetim kurulu şöyle oluştu: Bekir Coşkun (Başkan), Abdullah Yetim (Başkan Yardımcısı), Ayhan Çakır (Genel Sekreter), Şaban Ağaoğlu (sayman) ve Mahmut Aksu (muhasip üye) getirildi.

COŞKUN: “SPOR YAPMAYI SEVEN 40 YAŞ ÜSTÜ BİREYLERİN ARAMIZA KATILMALARINI İSTİYORUZ”

Daha sonra açıklama yapan Dernek Başkanı Bekir Coşkun, derneğe emeği geçenlere teşekkür etti.

Coşkun şunları söyledi: “Yönetim olarak hedefimiz; hem sportif hem misafirperverlik hem de çevre il ve ilçelerimize Keşan’ın Trakya bölgesinde turizm ve kültürel anlamda gelişmişliğini ön plana çıkarmaya çalışmak ve tanıtımını sağlamaktır. 40 yaş üstü sporu ve spor yapmayı seven bireylerin aramıza katılmalarını istiyoruz.”

YETİM: “ORTAK NOKTASI FUTBOL VE KEŞAN’DIR”

Keşan’da spor adına ayrıştırıcı değil birleştirici olmak için mücadele edeceklerinin altını çizen Başkan Yardımcısı Abdullah Yetim de, “Hepimizin ortak noktası futbol ve Keşan’dır. Sağlıklı bireyler ve gelecek nesillere örnek olmak adına futbol oynuyor, Keşanımız için de her zaman misafirperver ve flair player olmaya gayret gösteriyoruz. Futbola gönül vermiş herkese kapımız sonuna kadar açıktır.” dedi.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ