Reklam
Reklam

SOSYAL MESAFE VE MASKE HAK GETİRE!

SOSYAL MESAFE VE MASKE HAK GETİRE!
  • 05.07.2020
Reklam

COVİD-19 pandemisiyle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından getirilen kısıtlamalar nedeniyle yaklaşık 3 ay önce kapatılan düğün salonları, yeniden hizmet vermeye başladı.

İçişleri Bakanlığından valiliklere gönderilen ‘Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler’ genelgesinde, Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda belirlenen kurallara uygun şekilde 1 Temmuz’dan itibaren düğün salonları yeniden kapılarını açtı.

Öte yandan, solan düğünlerinin yanı sıra mahalle araları ve sokaklar ile kırsal kesimlerde de düğünler yapılmaya başlandı.

Dün akşam Kadıköy’de yapılan bir evlenme düğünü ise tepkiye neden oldu.

Kadıköy Muhtarının akrabası da olduğu iddia edilen düğün töreniyle ilgili fotoğraf ve videoyu sitemize gönderen bir vatandaş, sosyal mesafe kuralına uyulmamasını ve maske takılmamasını eleştirdi.

Düğünde hiçbir tedbire uyulmadığını iddia eden vatandaş, az sayıda vatandaşın maske taktığını belirtti. Vatandaş, başta Köy Muhtarı olmak üzere çok sayıda kişinin maske takmadığını, yakın mesafede oyun oynandığını ve herkesin sarmaş dolaş olduğunu öne sürdü.

Bu duruma tepki veren Kadıköylü vatandaş, ilgilileri yapılan düğünlerle ilgili denetime davet etti.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ