Reklam
Reklam

ÖĞRENCİLER, ‘DEĞİŞİM ÇEVREDEN BAŞLAR’ PROJESİ KAPSAMINDA TEMİZLİK YAPTI

ÖĞRENCİLER, ‘DEĞİŞİM ÇEVREDEN BAŞLAR’ PROJESİ KAPSAMINDA TEMİZLİK YAPTI
  • 07.11.2020
Reklam

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, temiz bir çevre ve sağlıklı bir dünya için çevre temizliği yaptı.

“Değişim Çevremden Başlar” sloganıyla gerçekleştirilen proje hakkında bilgi veren Keşan TSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Filiz Şen, “Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik projeleri destekleme programına 2019-1 çağrı döneminde başvurusunu yaptığımız 18 bin 500 TL bütçeli  <Değişim Çevremden Başlar> adlı projemiz kabul edildi.” dedi.

Öğrencilere çevre bilincini aşılamak adına gerçekleştirilen projenin, sergisinin de yapılacağını ifade eden projenin koordinatörü Filiz Şen, şu bilgileri verdi: “KTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik projeleri destekleme programına 2019-1 çağrı döneminde başvurusunu yaptığımız 18 bin 500 TL bütçeli <Değişim Çevremden Başlar> adlı projemiz kabul edildi.

Projemizle sağlık için önce doğanın korunması ve çevrenin temiz tutulması gerektiğini kavrayarak öğrencilerde çevre bilinci oluşturmayı hedefledik. Projemiz kapsamında 24 Şubat 2020’de okulumuz özel eğitim sınıfında <üreten eller geri dönüşüm atölyesi> kurduk. Atölye çalışmalarında öğrencilerimizin kullanılmayan materyallerden yeni ürünler ortaya çıkararak yaratıcılık ve tasarım becerilerini ortaya çıkarmalarını sağladık.”

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ