6 ŞÜPHELİDEN 4’Ü TUTUKALANDI

İnternette tanıştıkları kişileri şantajla para karşılığı videoları çeken 6 şüpheliden 4’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan olayda, internetten tanıştıkları kişileri evlerine davet edip, gizlice uygunsuz videolarını çeken ve şantajla para temin eden 6 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
Emniyet müdürlüğü ekiplerince şantajla para temin eden şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.
Savcılık tarafından yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 5 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda, çok sayıda dijital materyal ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan 6 şüpheliden 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.T, H.K, F.K. ve Y.S.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.
