Reklam
Reklam

YARAŞIR YOĞUN BAKIMDA, KARAYÜN KARANTİNADA…

YARAŞIR YOĞUN BAKIMDA, KARAYÜN KARANTİNADA…
  • 13.04.2021
Reklam

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yaraşır, yakalandığı COVID-19 hastalığından yoğun bakımda tedavisi devam ederken, Genel Başkan Nezir Karayün ise temaslı olarak karantina altına alındı.

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, COVID-19 nedeniyle bugüne kadar hayatını kaybeden tüm hastalara Allah’tan rahmet; tedavi görenlere de acil şifalar dilediğini belirterek, Yerel Basın Birliği olarak bugüne kadar birçok arkadaşımızın bu hastalığı atlattığını söyledi.

Demir, COVID-19 nedeniyle Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ün ailesinin test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle İstanbul’da temaslı olarak karantinada olduğunu ve yine TYBB Edirne Şube Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yaraşır’ın da Uzunköprü Devlet Hastanesinde, geçirdiği 2. COVID-19 nedeniyle yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü bildirdi.

          Erdoğan Demir, “Genel Başkanımız Nezir Karayün ve ailesi ile yönetim kurulu üyemiz Mustafa Yaraşır’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar dileyerek bir an önce tekrar haber peşinde koşmalarını bekliyoruz. Uzunköprü Devlet Hastanesi yetkililerinden Mustafa Yaraşır arkadaşımızın durumu ile temas halindeyiz ve yakından takip ediyoruz.” dedi.

Karayün ve Yaraşır’ın durumlarını TYBB Edirne Şube Yönetim Kurulu olarak üzüntü ile karşıladıklarını da belirten Demir, bu hastalığa yakalanan tüm hastalara bir kez daha acil şiafalar dileyerek, maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesini istedi ve “Sağlık Bakanlığımızdan tüm gazeteci meslektaşlarımızın kartına bakılmaksızın, bir an önce aşılanma planına alınmasını talep ediyoruz. Hergün toplum içinde ve dışarıda olan tüm basın mensuplarımız COVID ile ilgili en büyük riski taşımaktadır. Sayın Bakanımız Fahrettin Koca’nın da bunu göz önünde bulundurmasını bekliyor ve Türkiye’deki tüm basın çalışanlarına bu müjdeyi vermesini diliyoruz.” dedi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ