Reklam
Reklam

9. MADDE İÇİN KONSORSİYUM KURULACAK

9. MADDE İÇİN KONSORSİYUM KURULACAK
  • 03.06.2026
Reklam

CHP Keşan Belediye Meclis üyeleri grup toplantısında, yarın yapılacak Keşan Belediye Meclisi toplantısında görüşülecek 9. madde ele alındı. Madde ile ilgili bugün sabah saatlerinde başta Keşan Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri olmak üzere, STK’ların da ‘ortak akıl’la karar verilmesi yönünde Keşan Belediyesi yönetimiyle bir araya geldikleri öğrenildi.

Saat 16.00’da yapılan CHP Keşan Belediye Meclis üyeleri grup toplantısında ise CHP Keşan İlçe Başkanı ve Grup Başkanı Anıl Çakır’ın, maddenin revize edilmesini ve Keşan halkının menfaatine olacak bir projenin hazırlanmasını istediği öğrenildi.

4 Haziran 2026 Perşembe günü yani yarın toplanacak Keşan Belediye Meclisi’nde, “Mülkiyeti Keşan Belediyesine ait Büyük Cami Mahallesi 354 ada 1 parsel numarasında kayıtlı 2.298,44 m² yüzölçümlü taşınmazın (eski belediye binası alanı), 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesi ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri doğrultusunda ‘Kat Karşılığı İnşaat Yapımı’ işi ile değerlendirilmesi ve ihale işlemleri için Belediye Encümeni ve Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu” olan 9. gündem maddesi yer alıyor.

“9. MADDE REVİZE EDİLECEK”

CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın bugünkü grup toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi’ne, sosyal demokrat bir anlayışa yakışır bir proje hazırlanmasını; Keşan’ın tüm paydaşlarının katılacağı ve Keşan halkının menfaatine olacak bir projenin hazırlanması için konsorsiyum kurulmasını önerdiği öğrenildi.

Gelen bilgiler arasında; Keşan’ın en merkezi noktasında bulunan bu alana, tüm paydaşların fikirleri, bilgileri doğrultusunda, Keşan halkının menfaatine hazırlanacak bir projenin hayata geçirilmesi için Çalıştay yapılması da yer aldı.

Keşan Belediye Meclisi’nin yarınki toplantısında görüşecek 9. gündem maddesi olan “Mülkiyeti Keşan Belediyesine ait Büyük Cami Mahallesi 354 ada 1 parsel numarasında kayıtlı 2.298,44 m² yüzölçümlü taşınmazın (eski belediye binası alanı), 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesi ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri doğrultusunda ‘Kat Karşılığı İnşaat Yapımı’ işi ile değerlendirilmesi ve ihale işlemleri için Belediye Encümeni ve Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu” revize edileceği ve ortak akılla Keşan halkının menfaati doğrultusunda, sosyal demokrat bir belediyeciliğe yakışır projenin hazırlanacağı belirtildi.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ