Reklam
Reklam

VATANDAŞ DA BİR ANAHTAR İSTİYOR…

VATANDAŞ DA BİR ANAHTAR İSTİYOR…
  • 05.07.2019
Reklam

Keşan Safiye Erol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oto parkının, gece kimlere hizmet verdiği soruluyor.

Mesai saatleri içerisinde okul yönetimi ve personele ait araçlara hizmet veren oto parkın, mesai sonrası da özel otopark gibi kullanılması tepkiye neden oldu.

Otopark kapısının otomatik olduğu ve özel kumanda ile açılabildiği ifade edilirken, anahtarın okul yönetiminin haricindeki kişilere de verilip verilmediği merak ediliyor.

Otoparkın karşısındaki apartmanda ikamet eden ve okul personeli haricindeki kişilerin de araçlarını otoparka bıraktığını iddia eden vatandaş, “Otopark, mesai sonrası halkın hizmetine sunuluyor ise ben de bir anahtar istiyorum!” dedi.

Hastane Caddesi’ndeki trafik sorunun hat safhada olduğunu ve buradaki apartmanlarda oturanların araçlarına park alanı bulmakta zorlandığını dile getiren vatandaş, şunları söyledi: “Okulun otoparkı yaklaşık 50 araca hizmet verebilir. Eğer ki okul saatleri sonrası halka açılacaksa, ücreti karşılığı bizler de aracımızı oraya bırakmak isteriz. Fakat, otopark anahtarı bazı torpilli kişilere el altından veriliyorsa, buna karşıyız. Burası devletin malıdır. Ya herkese ücretli ya da ücretsiz açık olur ya da herkese kapatılır.” 

Tepkili vatandaş, otoparka akşamları 10 ile 15 arasında aracın park edildiğine dikkat çekerek, okuldaki tüm görevlilerin okul civarında ikamet etme olasılığının çok yüksek olmadığını da dile getirdi.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerin, okullardaki otoparklarının kullanımı konusunda bir çalışma yapması ve uygulanacak kararın kamuoyu ile paylaşması istenildi.

 

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ