MHP KAÇEP KEŞAN İLÇE BAŞKANLIĞINA GÜL CEREN BAYATLI GETİRİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Keşan İlçe Başkanlığına Gül Ceren Bayatlı getirildi.
MHP Keşan İlçe Başkanlığından, MHP Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan ve bazı partililerin hazır bulunduğu törende görevi Muradiye Durak’tan devralan Bayatlı, teşekkür etti.
Bayatlı, görevi devralmasının ardından yaptığı açıklamada, şunları ifade etti: “Milliyetçi Hareket Partisi Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Keşan İlçe Başkanlığı görevini devralmanın onurunu ve sorumluluğunu yaşıyorum.
Bu görevi bugüne kadar büyük bir özveriyle yürüten kıymetli başkanımıza teşekkür ediyoruz.
Bizler, sadece bir görevi değil; bir ülküyü, bir inancı, bir emaneti devralıyoruz. Bu emanetin ağırlığını yüreğimizde hissediyor; kadınlarımız, çocuklarımız, ailelerimiz ve engelli bireylerimiz için kararlılıkla çalışacağımıza söz veriyoruz.
Hedefimiz; ilçemizde KAÇEP’i daha görünür, daha aktif ve daha faydalı hale getirmektir. Kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel hayatta daha güçlü yer alması için; çocuklarımızın daha mutlu yarınlara ulaşması için; engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak için her kapıyı çalacağız, her eli tutacağız.
Bu yolda birlik, beraberlik ve gönül seferberliği içinde olacağımıza inanıyorum.
Biz birlikte güçlüyüz, birlikte varız, birlikte başaracağız.
Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.
‘Aile, milletimizin özü, Türk-İslam medeniyetinin temel taşıdır.’ Devlet Bahçeli.”
