Reklam
Reklam

KAMERA KAYIT CİHAZI, PARA VE CİNSEL SAĞLIK ÜRÜNLERİ ELE GEÇİRİLDİ

KAMERA KAYIT CİHAZI, PARA VE CİNSEL SAĞLIK ÜRÜNLERİ ELE GEÇİRİLDİ
  • 23.05.2025
Reklam

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aralarında Keşan’daki bazı işletmelerinde bulunduğu masaj salonlarına baskın düzenledi. İşletmelerde yapılan aramada, para, ziynet eşyası, bilgisayar, kamera kayıt cihazı ve cinsel sağlık ürünleri ele geçirdi.

Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, İpsala ve Keşan ile Kırklareli’ye bağlı Lüleburgaz’da olmak üzere toplam 5 farklı masaj salonu/spa merkezinde arama yaptı.

Jandarma Komutanlığı tarafından, Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile yapılan bilgilendirmede, 7 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı ve 11 mağdur kadın hakkında adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

Aramalarda, 12 adet cep telefonu, 193,440 Türk Lirası, 70 Euro, 2 adet bilezik, 2 gram altın, 4 adet kamera kayıt cihazı, 1 dizüstü bilgisayar, 11 adet randevu defteri ve 70 adet cinsel sağlık ürünü ele geçirilerek el konuldu.

Jandarmadan yapılan bilgilendirmede şunlar ifade edildi:

“Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve fuhuş suçu olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye yönelik faaliyetlerimize, halkımızın desteği ile daha güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ