Reklam
Reklam

VETERANLAR SAHADAN ÜCRET İSTENMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

VETERANLAR SAHADAN ÜCRET İSTENMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
  • 27.08.2020
Reklam

8 yıldan beri Keşan’daki spor kulüplerine ve futbol oynayan sporculara ücretsiz olarak hizmet veren Güner Yıldız-Can Çetinkaya Semt Sahası’da kulüplerden ücret talep edilmesi tepkiye neden oldu.

2 Temmuz 2012 tarihinde açılışı yapılan ve Keşanpor’un Korkuteli’nde geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren futbolcular Güner Yıldız ve Can Çetinkaya’nın adı verilen semt sahası, bugüne kadar spor kulüplerine ücretsiz olarak hizmet veriyordu.

Dün açıklamada bulunan DSP Keşan İlçe Başkanı Taner Karatepe, semt sahasında antrenman yapan veteran takımlarından işletmeci tarafından, saati 100 TL olarak ücret talep edildiğini bildirdi.

Aynı zamanda Anafartalar Veteranlar Takımı Başkanı ve Keşan İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı olan Taner Karatepe, kulüplerden ücret istenmesine anlam veremediklerini belirterek, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na eleştiride bulundu.

FUTBOLCULAR DA TEPKİLİ

Sahada antrenman yapan bazı sporcular da Taner Karatepe’nin açıklamasının sitemizde yayımlanmasının ardından, bizlere ulaşarak tepkilerini dile getirdi.

SAHAYA SU SOKMAK DA YASAK

Semt sahasının yanında bulunan büfe işletmecisinin, antrenmana gelen veteran takımdan saha ücreti istediğini belirten sporcular, işletmecinin futbolcuların sahaya su bile sokmalarına izin vermediğini bildirerek, suyu büfeden almaları gerektiği yönünde bilgi verdiğini kaydetti.

Tepkili sporcular, sahayı hizmete açan eski Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın, tesisin ücretsiz olarak hizmet vereceğini ve hiçbir kimseden ücret alınmayacağı sözünü verdiğini hatırlattı.

MEHMET ÖZCAN: “BU TESİSTE BİRİLERİNE PARA KAZANDIRMAK İÇİN SPOR YAPMALARINI ARZU ETMİYORUM”

2 Temmuz 2012 yılında sahanın açılışını gerçekleştiren dönemin Belediye Başkanı Mehmet Özcan, açılışta yaptığı konuşmada “Biz bu sahaları gençlerimize hizmet olsun diye yaptık ya bu yüzden ben bunu işletmeciye vermiyorum. Çünkü çocuklarımızın, sizlerin paralarıyla yaptırdığım bu tesiste birilerine para kazandırmak için parayla spor yapmalarını arzu etmiyorum.” demişti.

Sahaya antrenman yapmak için gelen veteranlar takımından ücret alınması konusunda Belediye Başkan Mustafa Helvacıoğlu’nun bilgisi olup olmadığı da merak ediliyor.

 

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ