Reklam
Reklam

KARABULUT: “SÖZ KONUSU ÇOCUKLAR İSE ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK ZORUNDAYIZ”

KARABULUT: “SÖZ KONUSU ÇOCUKLAR İSE ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK ZORUNDAYIZ”
  • 08.10.2021
Reklam

2021-2022 Edirne Amatör Süper Lig’te mücadele edecek olan Keşan temsilcisi Keşan İdmanyurdu Spor, yeni sezondaki ana sponsoru Öz Erşah İnşaat ile gücüne güç kattı.

Son yıllarda başarı üstüne başarı elde eden Keşan İdmanyurdu Spor’un ana sponsorluğuna Öz Erşah İnşaat sahibi Özcan Karabulut talip oldu.

Bugün düzenlenen basın toplantısında kulüp ve firma yöneticileri tarafından açıklama yapıldı.

Saat 17.00 sıralarında başlayan basın toplantısına, Keşan İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Taner Karatepe, kulüp yöneticisi Tugay Yalçınkaya ve sponsor firma sahibi Özcan Karabulut katıldı.

Keşan İdmanyurdu Spor Kulübü’nün, son yıllardaki başarısına bu yılda bir yenisini daha eklemek istediklerinin altını çizen Başkan Karatepe, “Öz Erşah İnşaat’ın desteği ile gücümüze güç katmış bulunmaktayız. Desteklerinden ötürü Özcan Karabulut arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Keşan’da futbolu ve futbola gönül veren gençlerimizi destekleyen firmalarımızın sayısı çok az. Özcan arkadaşımız bu az sayıdaki destekçilerimizden biridir. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Kulüp yöneticisi Tugay Yalçınkaya da “Keşan’da başarılı çalışmalara imza atan Öz Erşah İnşaat sahibi Özcan Karabulut ile yolumuz futbolda kesişti. Kendisine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

“Söz konusu çocuklar ise bizler de elimizden geleni yapmak zorundayız.” diyen Özcan Karabulut ise şöyle konuştu: “Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımıza futbol anlamında bir nebze de olsa yardımcı olabilirsek, ne mutlu bize. Çocuklarımıza destek olabilmemiz için bizlere köprü görevi gören Keşan İdmanyurdu Spor Kulübü yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımıza başarılar dilerim.”

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ