Reklam
Reklam

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK!

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK!
  • 10.11.2021
Reklam

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 83. yıldönümü olan bugün, ülke genelinde olduğu gibi Keşan’da da düzenlenen törenle anıldı.

Keşan’daki anma töreni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Saat 08.45 sıralarında başlayan törene; Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, 4.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özay ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, muhtarlar, askeri erkân ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ile kurum, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının çelek sununu yapıldı.

Törende, saatler 09.05’i gösterdiğinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 1938 yılından beri her 10 Kasım’da olduğu gibi bugün de saygı duruşunda duygulu anlar yaşandı.

Tören, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Törenden sonra anıta çiçek bırakıldı.

ANMA POROGRAMI…

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü dolayısıyla Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı anma programı Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saat 10.00’da saygı duruşunda bululması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Taşkın Okumuş ile Piyade Yüzbaşı Mehmet Senih İlhan yaptı.

Program, Keşan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ’10 Kasım’ adlı oratoryumu sunmasıyla devam etti.

Programın sonunda öğrenciler, protokolle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ