BİR AYDA 4 KAZA OLDU, İLGİLİLER KIŞ UYKUSUNDAN UYANAMADI


Keşan-Enez kara yolunun belli bölümlerinde yol genişletme çalışmaları devam ederken, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte kara yolundaki trafik akışı da yoğunlaştı.
Yol güzergahında birçok viraj bulunurken, bazı virajlarında yön tabelası olmaması da şikayet konusu oldu.
Şabanmera köyü ve sahiline girişte viraj olduğunu ancak öncesinde virajı gösteren tabela bulunmadığını bildiren sürücüler, bölgede bir ayda 4 kaza yaşandığına da dikkat çekti.
Ayrıca yolda köprü bulunduğunu ve köprüyü gösteren tabelanın da büyüyen otlar nedeniyle görünmediğini bildiren sürücüler, “İlgililer hiç mi kontrol yapmıyor? Bir ayda aynı bölgede yaşanan 4 kazanın sebebiyet verdiği nedenler hiç mi araştırılmıyor? Viraj var, virajı gösteren tabela yok. Köprü var, köprüyü gösteren tabela otlardan görünmüyor. İlgililer kış uykusundan hâlâ uyanamadı mı?” şeklinde konuştu ve ilgilileri göreve davet etti.












































