İLGİLİLER GÖREVE DAVET EDİLDİ


Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arkasında kalan alanda yapılan gelişigüzel parklar, şikayet konusu olmaya devam ediyor.
Araçlarını yolun ortasına park edip araçlarını terk eden sürücüler nedeniyle, yolu kullanan diğer sürücüler, yoldan geçmekte zorlanıyor, park edenler de çıkmakta güçlük çekiyor.
Gelişigüzel yapılan parkların fotoğraflarını çekip sitemize de gönderen sürücüler, gelişigüzel parkların önüne geçilerek, denetim yapılmasını istiyor.
Bu alanda sürekli aynı sorunla karşı karşıya kaldıklarını belirten sürücüler, kalıcı bir çözüm istiyor.
Yaz sezonu ile birlikte Keşan’daki trafik akışının daha da yoğunlaştığını söyleyen sürücüler, “Yolun ortasına park etmişler ve trafik akışının yoğun olduğu yolu kapatma noktasına getirmişler. Bu alanda sürekli aynı durumla karşı karşıya kalıyoruz. Bu alana sürekli bir personel mi görevlendirilir yoksa farklı bir çözüm mü üretilir orası ilgililerin bileceği vir şey. Ancak bir an önce çözüm bulunsun.” şeklinde tepki gösterdi.











































