Reklam
Reklam

İNCİ NURAL 500 TAM PUAN ALDI

İNCİ NURAL 500 TAM PUAN ALDI
  • 10.07.2026
Reklam

Keşan, 2026 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından büyük bir gurur yaşadı. Yekta Baydar Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi İnci Nural, sınavdaki tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birincileri arasına adını yazdırdı.

İlçede sevinçle karşılanan bu büyük başarı, yalnızca İnci Nural’ın azimli ve disiplinli çalışmasının değil, aynı zamanda ailesinin desteği, öğretmenlerinin özverili çalışmaları ve okul yönetiminin katkılarının da önemli bir sonucu olarak değerlendirildi.

Keşan’ın eğitim alanındaki başarısını bir kez daha gözler önüne seren bu sonuç, ilçedeki öğrenciler için de önemli bir motivasyon kaynağı oldu. Eğitim camiası, İnci Nural’ın elde ettiği başarının gelecek yıllarda daha fazla öğrenciyi teşvik edeceğine inanıyor.

 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TEBRİK!

Keşan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye birincisi olan İnci Nural başta olmak üzere, öğrencinin başarısında emeği bulunan ailesi, okul yöneticileri ve öğretmenleri tebrik edildi.

Açıklamada, “Öğrencimiz İnci Nural’ın göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Eğitim hayatında da aynı azim ve kararlılıkla nice başarılara imza atmasını diliyor, emeği geçen herkesi kutluyoruz.” ifadelerine yer verildi.

İnci Nural’ın Türkiye birinciliği, Keşan’ın eğitimdeki yükselen başarısının en önemli göstergelerinden biri olarak değerlendiriliyor.

 

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ