KURTBEY’DE PANCAR PEKMEZLİ KAHVALTI

Enez Sahil Derneği’nin Kooperatifleri kapsayan Yakın Çevre gezisi, 15 Şubat 2026 Pazar günü yapılacak. Gezinin ilk durağı Kurtbey Kadın Kooperatifi olacak. Saat 09.00’da Enez’den kalkacak olan gezi aracı, İpsala’dan katılacak olanları da alarak saat 10.30’daki Kurtbey’deki kahvaltıya yetişecek.
Konu ile ilgili bilgi veren Dernek Başkan Yardımcısı Şükran Şentürk, “Kurtbey’deki, peynir zeytin, menemen ve yumurtanın yanı sıra sınırsız lokmalı, patates börekli, pancar pekmezli kahvaltının ardından Kooperatif Başkanı Gonca Balcı’nın kooperatifle ilgili bilgiler verecek. Buradaki ziyaretimizin ardından Sarıcaali ve İpsala Kooperatifleri de ziyaret edilecek. Bu kooperatif Yöneticileri ile Nisan ayında İzmir çevresindeki kooperatiflerin birlikte ziyaret edilmesi ve gezi programı ile ilgili görüş alışverişinde bulunulacak.” dedi.
Şentürk, İpsala Kooperatiflerinde mantı ikramı ve çikolata alışverişinin de yapılabileceğini sözlerine ekledi.
İlgililer, Kurtbey’deki kahvaltının kişi başı 450 TL olduğunu ve yol masrafının katılanlar tarafından eşit şekilde pay edilerek ödeneceğini belirtti.




























































