MAHALLE SAKİNLERİ ÇÖZÜM BEKLİYOR

Keşan’da yaz aylarının gelmesiyle birlikte mahallelerde büyüyen otlar, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle bakımı yapılmayan boş alanlar ve yol kenarlarındaki yüksek otların yılanların yaşam alanı haline geldiğini belirten mahalle sakinleri, yetkililerden acil önlem alınmasını istedi.
Bugün Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş, mahallede gördüğü yılanın fotoğrafını çekerek sitemize ulaştırdı. Son günlerde benzer olayların arttığını ifade eden vatandaşlar, çocukların parklarda ve boş alanlarda güvenle oynayamadığını dile getirdi.

Mahalle sakinleri, sadece otların biçilmesinin yeterli olmayacağını belirterek, çevrede biriken çöplerin de düzenli olarak toplanması ve haşere ile sürüngenlere karşı ilaçlama çalışmalarının yapılması gerektiğini vurguladı.
“Yılanlar neredeyse evlerimizin içine girecek.” diyerek endişelerini dile getiren vatandaşlar, özellikle boş arsalar, dere kenarları ve park çevrelerinde otların metrelerce uzadığını, bunun hem yılanlar hem de diğer zararlılar için uygun bir yaşam alanı oluşturduğunu ifade etti.
Mahalleli, Keşan Belediyesi yetkililerinin ot biçme, çevre temizliği ve ilaçlama çalışmalarını hızlandırmasını beklediklerini belirtti.











































VAR MI?”" width="195"
height="110" />
