MISIR- TÜRKİYE İŞ FORUMU KAHİRE’DE DÜZENLENDİ


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ile Mısır Yatırım ve Serbest Bölgeler Kurumu (GAFI) işbirliğinde Mısır – Türkiye İş Forumu düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Es-Sisi’nin yer aldığı Kahire’de gerçekleştirilen Mısır – Türkiye İş Forumu’na; TOBB Başkanımız ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve Keşan Ticaret Borsası (TB) Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz ile İpsala Ticaret Borsası (TB) Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer ile Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları da katıldı.
Forum kapsamında; Türkiye ve Mısır arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi, iki ülke arasındaki ticaret hacminin 15 milyar dolar hedefine çıkarılması ve üçüncü ülkelerde iş birliği imkânları değerlendirildi.
Şapçı, “Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak; bölgemizi uluslararası platformlarda temsil etmeye, üyelerimizin dış ticaret ve yatırım olanaklarını güçlendirecek çalışmalarda aktif rol almaya devam ediyoruz.” dedi.
















































