POLİSİN DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR


Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, şüpheliler üzerinde yapılan denetimler devam ediyor.
Polis, Yörük Mahallesi Hakan Korkmaz Caddesi üzerinde durumundan şüphelendiği E.T’nin kaba üst aramasını yaptı.
Aramada, 2 adet peçete içerisinde daralı ağırlığı 4,25 gram olan kimyasala bulanmış tütün, 1 adet alemiyim folyo içerisinde daralı ağırlığı 2,13 gram olan uyuşturucu madde ile 2 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Polis, Yörük Mahallesi Hakan Korkmaz Caddesi üzerinde durumundan şüphelendiği B.K’nın kaba üst aramasında ise 1 adet beyaz peçete içerisinde ve 1 adet parlak gri renkli kağıt içerisinde toplam daralı ağırlığı 3.40 gram olan uyuşturucu madde, aynı cadde üzerinde şüphelendiği S.E’nin kaba üst aramasında da daralı ağırlığı 0,64 gram olan uyuşturucu ele geçirdi.
Polis ayrıca, Yörük Mahallesi Hasır Sokak üzerinde durumundan şüphelenerek durdurduğu E.K. ve H.U’nun kaba üst aramasında 2 adet peçete içerisinde daralı ağırlığı 6,30 gram olan uyuşturucu madde, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Badem Caddesi üzerinde M.E.K’nin yapılan kaba üst aramasında 1 adet peçete içerisinde daralı ağırlığı 2,78 gram olan uyuşturucu madde, Yörük Mahallesi Kısmet Sokak üzerinde durdurulan S.O’nun kaba üst aramasında 2 adet peçete içerisinde daralı ağırlığı 4,63 gram olan uyuşturucu madde buldu.
Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
















































