VALİ SEZER BAŞKANLIĞINDA TÜRKMEN KÖYÜNDE TOPLANTI DÜZENLENDİ

Edirne Valisi Yunus Sezer, bugün Keşan’a gelerek, Türkmen köyünde düzenlenen toplantıya katıldı.
Vali Sezer başkanlığında, Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, Keşan Kaymakamı Aziz Mercan, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Geceoğlu, Edirne İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçe kurum temsilcilerimiz, köy muhtarları ve vatandaşların katılımı ile Türkmen köyünde değerlendirme toplantısı yapıldı.
2026 yılının ilk toplantısında; geçtiğimiz yılda yapılan hizmetler ve gerçekleştirilen projelerin genel bir değerlendirmesi yapılırken, 2026 yılı yatırım programları hakkında da bilgi verildi.

Toplantıda; köylerin altyapı çalışmaları, içme suyu ve tarımsal sulama yatırımları, sıcak asfalt ve yol çalışmaları, Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili devam eden çalışmalar, sahillerdeki düzenlemeler ve bölgemize plajların kazandırılması konuları ele alındı.
Köy muhtarlarının talep ve önerilerinin ele alındığı toplantıda, Edirne Valisi Yunus Sezer tarafından ihtiyaçların en kısa sürede giderilmesi için talimat verildi.
AFAD HİZMET BİNASINDA İNCELEMEDE BULUNULDU
Vali Sezer ve beraberindekiler daha sonra Keşan’da AFAD Hizmet Binasında incelemede bulundu. Sezer ve Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Keşan Kaymakam Aziz Mercan ve Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak afet ve acil durumlara yönelik hazırlıkları yerinde inceledi.

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNULDU
Vali Yunus Sezer, Edirne Milletvekili Aksal, Kaymakamı Mercan ile birlikte geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Şeyda Beceren Öztürk’ün eşi İl Genel Meclisi üyesi Aladdin Öztürk’ü ziyaret ederek, başsağlığı dileklerinde bulundu.












































