Reklam
Reklam

SEÇİM GÜNÜ SANDIĞA GİTTİĞİNİZDE, BU KİRLİ SİYASETE ‘DUR!’ DİYECEKSİNİZ

SEÇİM GÜNÜ SANDIĞA GİTTİĞİNİZDE, BU KİRLİ SİYASETE ‘DUR!’ DİYECEKSİNİZ
  • 29.03.2024
Reklam

Son günlerde partisi ve kendisi hakkında asılsız söylemlerde bulunulduğunu belirten İYİ Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe, konuyla ilgili açıklama yaptı.

“Her ne kadar kendimden ve yol arkadaşlarımdan emin olsam da dumanının nereden tüttürüldüğü bildiğim ahlak yoksunlarına buradan cevap vermek şahsen farz oldu.” diyerek açıklamasına başlayan Sarıkeçe şunları ifade etti: “İki grubunda adayı için ya birini kazandırma ya da birine kaybettirme yönünde çalıştığımıza yönelik mesnetsiz, sokak ağzıyla dedikodulara maruz kaldığımızı seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden beri maalesef üzülerek duyuyorum. Başlangıçta çok fazla üstünde durmadım. Ama günden güne bu işin bitmesini beklerken her geçen gün şiddetin daha da artması, beni bu açıklamayı yapmaya maalesef mecbur kıldı.

“BİZ YATSAK YATSAK ANCAK MUSALLA TAŞINA YATARIZ!”

Biz bu yola çıkarken İYİ Parti olarak bir üçüncü yol seçeneği, üçüncü yol alternatifi, her şeyden öte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi; ‘Hür ve bağımsız olarak seçimlere katılıyoruz.’ Bununla da partim olarak ve şahsım olarak gurur duyuyorum. Biz kimsenin ne payandasıyız, ne kimseye güvenerek yola çıktık ne de birine yatma durumumuz var. Biz yatsak yatsak ancak musalla taşına yatarız!” dedi.

Seçimlerde diğer partilerle eşit şartlarda yarışmadıklarının altını çizen Zafer Sarıkeçe, “Biriniz belediye ve devlet imkanlarını kullanmaktan imtina etmiyor, bir diğeriniz sponsorlarla seçim kampanyasını yürütüyorsunuz!

Hala buna karşı bel altı vurmaya hala buna karşı dedikodularla seçim kazanmayı reva görüyorsunuz, hak görüyorsunuz. Bu da yetmezmiş gibi paralarınızla yarattığınız, kartlarınızla-yardım kolilerinizle yarattığınız, parayla yarattığınız suni kalabalıklarınıza güvenmediğinizi buradan yaptığınız bu mesnetsiz, ne idiğü belirsiz dedikodularınızla bir kere daha kendinizi ele vermiş oluyorsunuz.

Madem bu kadar imkanlarınız vardı, madem bu kadar verimkârdınız bu günü neden beklediniz? Bugün balık dağıtacağınıza bu güne kadar balık tutmayı öğretebilirdiniz.

İkinizde 20 yıldır bu şehri yönetiyorsunuz, hala bu şehrin insanlarının neye ihtiyacı olduğunu çözmemişsiniz, bilmiyorsunuz!

Günlük popülist politikalarla, seçime saatler kala dağıtacaklarınızla, seçimi kazanacağınızı düşünüyorsunuz. Sonrada dedikodu odaklarınızı harekete geçirip, ‘şu partiye yatacak’, ‘şuna kazandıracak’ diye böyle aslı astarı olmayan iğrenç, abuksubuk dedikodulara maal verdiriyorsunuz. Keşke ‘ben kazanamazsam şu kazansın’ diyebileceğim bir aday göremiyorum.

Oysa ki bu insanların bir defalık yardıma ihtiyacı yok. Bu insanların evlerine helal ekmek götüreceği işe ihtiyacı var, aşa ihtiyacı var. Bu insanların umuda ihtiyacı var.

Benim bir tek derdim var; o da bu kirli siyasi oyunları içersinde İYİ Parti ve Zafer Sarıkeçe olarak Keşan’ı bugün içinde bulunduğu bu kötü durumdan çok daha iyiye taşımak.

Ben burada doğdum, bu şehrin sokaklarında büyüdüm, bu şehrin ekmeğini yedim. Keşan’ın sorunlarını biliyorum. Bu şehrin sorunlarını derdini biliyorum.”

Sarıkeçe açıklamasını şu sözleriyle tamamladı: “Seçim günü sandığa gittiğinizde oyunuzu bana verdiğinizde; sadece oyunuzu bana vermiş değil, Keşan’ın geleceğine ve iyiliğine oy vermiş olacaksınız. Tüm bu kirli siyasete ‘Dur’ diyeceksiniz.

Keşan’ın güzel insanları; Bizim derdimiz başka, bizim derdimiz millet, bizim derdimiz ekmek, bizim derdimiz gençlerimiz, bizim derdimiz eğitim, bizim derdimiz kadınlarımız. Biz bunun için yola çıktık.  Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

 

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ