Reklam
Reklam

2021 YILI GELİR VE GİDER BÜTÇESİ 352.706 TL

2021 YILI GELİR VE GİDER BÜTÇESİ 352.706 TL
  • 27.05.2021
Reklam

ESTAB (Edirne Saros Turizm Merkezi Turizm Altyapı Hizmet Birliği) Meclis Toplantısı bugün, Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

ESTAB Başkanı Süleyman Paçaman başkanlığında yapılan ve saat 15.00 sıralarında başlayan toplantıya; ESTAB Meclisi üyeleri katıldı.

Gelir-gider bütçesi…

Toplantı, 2021 yılı birlik bütçesinin görüşülmesiyle başladı. 2021 yılı gelir ve gider bütçesi 352 bin 706 TL olarak belirlendi.

Yatak ücreti…

Birliğin faaliyet sahası içerisinde bulunan turizm belgesi olan ve turizm belgesi olmayan otel, pansiyon ve konaklama tesislerinden alınacak olan katılım payında artış yapılmayarak turizm belgesi olan otellerden yatak başına 35 TL, turizm belgesi olmayan otel, pansiyon ve konaklama tesislerinden yatak başına 20 TL olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

2021 yılında 1 adet sözleşmeli personel çalıştırılması hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Paçaman yeniden birlik başkanı seçildi.

Toplantıda seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde, Süleyman Gürsel Paçaman yeniden birlik başkanı seçildi.

Yapılan diğer seçimlerde görevlendirmeler şu şekilde oldu:

  1. başkan vekili Olcay Soran, 2. başkan vekilli Abdi Kıyakoğlu seçildi.

Birlik katip üyeliklerine İsmail Aliş ve Sezgin Gündoğdu.

Birlik Encümen üyeliğine Sezgin Gündoğdu, Osman Gülcan, Orkun İşçimen ve Ethem Toptani.

Birlik Plan ve Bütçe Komisyonuna Olcay Soran, Erdinç Can ve Volkan Korkmaz.

Birlik Denetim Komisyonuna İsmail Aliş, Abdi Kıyakoğlu ve Erdoğan Gümilcineli.

Birliğin 2020 yılı kesin hesap cetvelleri ve birliğin 2020 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi ile iliği maddeler Olcay Soran tarafından okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Birliğin 2020 yılı denetim komisyonu raporunun bilgi amaçlı meclise sunulması ile ilgili madde Erdoğan Gümülcineli tarafından okundu. Madde üzerinde oylama yapılmadı.

Huzur hakkı ücretleri…

Toplantıda, daha sonra huzur haklarının belirlenmesine geçildi. Birlik başkanının huzur hakkı 828,93 TL, encümen üyelerinin 331,572 TL, meclis üyelerinin ise 248,679 TL olarak belirlendi.

Birlikte çalışan sözleşmeli personelin Toplu Sözleşme İmzalama Yetkisinin Birlik Başkanına verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Keşan Belediyesi, Enez Belediyesi, İpsala Belediyesi, İl Özel İdare ile Güney Edirne Katı Atık Birliğinin 5393 Sayılı Belediye Kanununun ‘diğer kuruluşlarla ilişkiler’ konulu 75. Maddesinin a, b, d fıkralarında belirtilmiş hususları kapsayan ve iş birliği detaylarının her iki kurum tarafından planlanacağı, birliğin faaliyetlerinin Keşan, Enez, İpsala ilçeleri ve mücavir alanlarda daha etkin bir şekilde yürütülmesi için protokol hazırlanması ve hazırlanan protokolün imzalanması için birlik başkanına yetki verilmesi görüşülerek oy birliği kabul edildi.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ