Reklam
Reklam

YURT DIŞINDAN GELENLERİN 14 GÜN KARANTİNA UYGULAMASI KALDIRILDI

YURT DIŞINDAN GELENLERİN 14 GÜN KARANTİNA UYGULAMASI KALDIRILDI
  • 11.06.2020
Reklam

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, yurt dışında yaşayan ve tatillerini ana vatanlarında geçirmek isteyen vatandaşlar için uygulanan 14 gün evde gözetim kuralının kalktığı müjdesini verdi.
Aksal, yaptığı yazılı açıklamada, Corona Virüsü (COVİD-19) tedbirleri kapsamında sınır kapılarında uygulanan yurda girişlerde uygulanan 2 haftalık bir anlamda ev karantinası adı verilen gözetim uygulamasının sonlandığını belirtti.
Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının geçen hafta sılay-ı rahim için baba ocaklarına ziyaretlerinin başladığını anımsatan Aksal, şunları iade etti: “Transit geçişlerimiz başlamış ve gurbetçi vatandaşlarımız Edirne’mizdeki sınır kapılarından girişlere başladılar. 14 Gün Evde Gözetim Uygulaması’nın da kalkmasıyla gurbetçilerimiz sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hasretlerini gidermiş ve tatillerini de yapmış olacaklar.
Bu kapsamda Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğümüzde sezon için hazırlıklarını tamamladı, gerekli takviyelerini yaptı. Tek amacımız hasretler anavatanlarına gelen vatandaşlarımızı en kısa sürede işlemlerini tamamlayıp sevdikleri için yola koyulmalarını sağlamak gelenlere hoş geldiniz diyorum, yola çıkacaklara da Allah yol açıklığı versin.”

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ