Reklam
Reklam

EDİRNE İLİ ODALAR VE BORSALAR MÜŞTEREK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

EDİRNE İLİ ODALAR VE BORSALAR MÜŞTEREK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
  • 12.02.2021
Reklam

Edirne İli Odalar ve Borsalar Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde; TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığı’nda video konferans yöntemiyle gerçekleşti.

Toplantı; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan İbrahim Girgin, Keşan TSO Yönetim Kurulu üyeleri ve Edirne ili oda ve borsa başkanlarının katılımıyla yapıldı.

Toplantıda söz alan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, bölgemizde yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi vererek, işletme geliştirme destekleri, turizm, hizmet ve üretici sektörleri için ilave destekler ve mevcut odamız üyesi işletmeler için faizsiz kredi desteği taleplerini M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti.

Başkan Şapçı ayrıca Keşan Gıda İhtisas OSB Bazlı Teşvik Sisteminin Uygulanması ve Hamzedere Barajı’yla birlikte 2022 yılı Yatırım Teşvik Programına dahil olması talebinde bulundu.

Toplantıda daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Kadir Mutaf, zincir marketlerde mobilya, beyaz eşya satımının yasaklanmasıyla ile ilgili çalışma yürüten Ticaret Bakanlığı’na teşekkür ederek sağlıksız koşullarda satışı yapılan kırtasiye ve züccaciye ürünlerinin de bu düzenleme kapsamı altına alınması temennisinde bulundu.

Turizm konusunda Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa İşçimen ve Uğurcan Urgan sorun, talep ve çözüm önerilerinin yanı sıra bölge turizmine katkıda bulunacak çalışmalar hakkında konuştu.

Yönetim Kurulu üyesi Sevtap Engin de toplantıda söz alarak, pandemi döneminde eğitim süreçlerinin iyileştirilmesi ile ilgili çalışmaların gündeme alınması gerektiğini vurguladı.

Edirne İli Odalar ve Borsalar müşterek toplantısı, taleplerin dile getirilmesiyle devam etti.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ