KEŞANSPOR KULÜBÜ’NÜN OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Keşanspor Kulübü’nün , olağan genel kurul toplantısı bugün Keşanspor Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Saat 17.00 sıralarında divan heyetinin oluşturulması ve saygı duruşunda bulunulması ile başlayan olağan genel kurulda, gelir gider bütçesi okundu. Yapılan oylamada yönetim ve denetim kurulları oy çokluğu ile aklandı.
Bu maddede söz alan başkan adayı Mehmet Yavaş, geçen dönemle ilgili bilgi aktardı ve Keşanspor Düğün Salonu’na olan borcun tamamının ödendiğini söyledi. Kongrede daha sonra seçime geçildi ve seçimde, Mehmet Yavaş başkanlığındaki yönetim ve denetim kurulu seçilerek göreve getirildi.
Yönetim ve denetim kurulu…
Göreve gelen Mehmet Yavaş başkanlığındaki yönetim ve denetim kurulunda yer alan isimler şöyle:
Yönetim Kurulu:
Mehmet Meriç, Murat Arhatır, Mehmet Aydın, Savaş Baş, Ramazan Saltan, Fırat Sıvacı, Umut Çatal, Can Meriç, Kubilay Öztürk, Murat Topaloğlu.
Denetim Kurulu: İsmail Büyükçelik, Ahmet Hakan Alkan, Tayfun Karagöz.












































