PROJENİN TOPLAM MALİYETİ 8 MİLYON 653 BİN TL

Keşan Belediyesi, şehir içi cadde yenileme çalışmalarının ikinci etabı için yer teslimini gerçekleştirdi. Keşan’ın çehresini değiştirecek çalışmalar, Kurban Bayramı sonrasında başlayacak.
Keşan’da kent estetiğini artırmak ve şehir merkezini daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla yürütülen cadde yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, 2. etap çalışmaları için 28 Mayıs 2025 Salı günü yer teslimi yapıldı.
“ŞEHİR İÇİ CADDE DÜZENLEMELERİNİN 2. ETABINA BAŞLIYORUZ”
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, yenileme çalışmalarının önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Şehrimizde yürüttüğümüz yenileme çalışmaları kapsamında, şehir içi cadde düzenlemelerinin ikinci etabına başlamak üzere önemli bir adım attık. Yakın zamanda ihalesini tamamladığımız bu projenin yer teslimini, 28 Mayıs Salı günü gerçekleştirdik. Yapım işine başlamak için esnafımızın Kurban Bayramı öncesi işleri ve beklentileri nedeniyle, süreci bayram sonrasına ertelemeyi uygun gördük. Esnafımıza bu süreçte gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyorum.”
“BAYRAM SONRASI ‘BİSMİLLAH’ DİYEREK ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ”
Başkan Özcan, çalışmaların bayram sonrası başlayacağını belirterek, güzergâh hakkında şöyle bilgilendirmede bulundu: “İnşallah bayram sonrası ‘Bismillah’ diyerek çalışmalara hızla başlayacağız. İlk etapta Kunduracılar Çarşısı’ndan başlayarak, Demirciler Caddesi, Önder Caddesi, Tekel Meydanı ile Saat Kulesi arası, İsmet İnönü Caddesi ve İsmail Saraç Caddesi’nde yenileme çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
“PROJENİN TOPLAM MALİYETİ 8 MİLYON 653 BİN TL”
Mehmet Özcan, projenin toplam maliyetinin 8 milyon 653 bin TL olduğunu ve çalışmaların 5 ay içerisinde tamamlanmasının planlandığını söyledi: “Hedefimiz; daha modern, düzenli ve estetik bir şehir merkezi sunmaktır. Bu çalışmanın bölgemize hayırlı olmasını diliyor; emeği geçecek tüm ekip arkadaşlarıma şimdiden kolaylıklar diliyorum. Hep birlikte Keşan’ımızı daha güzel yarınlara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”
