Reklam
Reklam

TAYBILLI: “BU GÖREVİ, CHP’NİN ADALET ANLAYIŞINA YAKIŞIR BİR SORUMLULUK BİLİNCİYLE YÜRÜTECEĞİM”

TAYBILLI: “BU GÖREVİ, CHP’NİN ADALET ANLAYIŞINA YAKIŞIR BİR SORUMLULUK BİLİNCİYLE YÜRÜTECEĞİM”
  • 24.09.2025
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin 21 Eylül 2025 Pazar günü yapılan 22. Olağanüstü Kurultay’ında Yüksek Disiplin Kurulu (YDS) üyeliğine seçilen Av. Harika Taybıllı, yazılı bir açıklama yaparak, CHP’nin yolunda halka umut olmaya ve mücadeleyi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini bildirdi.

Tüzük gereği Edirne İl Başkanlığı görevi sona eren Taybıllı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugüne kadar büyük bir gururla sürdürdüğüm İl Başkanlığı görevimin ardından, şimdi partimizin hukukunu, değerlerini ve birlik ruhunu koruyacağım yeni ve onurlu bir sorumluluğu üstleniyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayı’nda Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmek, benim için büyük bir gurur ve sorumluluktur. Yüksek Disiplin Kurulu, partimizin vicdanı ve adalet anlayışını temsil etmektedir. Bu görevi, CHP’nin adalet anlayışına yakışır bir sorumluluk bilinciyle yürüteceğim.

Mücadelem asla makamlarla sınırlı değildir. Nerede bir görev verilirse, orada en güçlü şekilde sorumluluk üstlenmeye devam edeceğim. Bu inançla hem partimizin bütünlüğünü korumak hem de halkımıza umut olmak için çalışmayı sürdüreceğim.

Kurultay’da beni Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine layık gören Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve kıymetli delegelerimize yürekten minnettarım. Bu süreçte birlikte yol yürüdüğüm tüm örgütümüze ve yol arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, CHP’nin yolunda halkımıza umut olmaya ve mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.”

Öte yandan, tüzük gereği CHP Edirne İl Başkanlığı görevini, il kongresine kadar CHP Edirne İl Sekreteri Hasan Oğuz Saç yürütecek.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ