Reklam
Reklam

KEŞAN’IN YAZLIK SİNEMA NOSTALJİSİ GERİ DÖNDÜ

KEŞAN’IN YAZLIK SİNEMA NOSTALJİSİ GERİ DÖNDÜ
  • 26.08.2022
Reklam

Kültür Turizm Bakanlığının katkılarıyla Keşan Belediyesi ve KİSEV işbirliğinde düzenlenen “Keşan Sinema Günleri” etkinliği, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü başladı.

Saat 19.30 sıralarında Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde başlayan etkinliğe; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Düzenlenen etkinlikler her yaş ve kesimden sanat severin ilgisiyle karşılanırken, etkinlik kapsamında birbirinden güzel filmler, Keşanlı sanatseverler ile buluşturuluyor. Açık havada yapılan sinema etkinlikleri, “Aslan Hürkuş” (Çocuk Filmi) ve “Neşeli Günler” filmleriyle başladı.

SİNEMANIN KEYFİ PATLAMIŞ MISIR VE DONDURMA İKRAM EDİLDİ

Sinema günleri etkinliklerimiz kapsamında Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde bir araya gelen vatandaşlar, Keşan’ın yazlık sinema nostaljisi “Keşan Sinema Günleri” etkinliği ile yeniden yaşadı.

Etkinliği ilgileriyle bir şölene dönüştüren vatandaşlara, patlamış mısır ve dondurma ikram edildi.

“4 GÜN BOYUNCA BİRBİRİNDEN GÜZEL FİLMLERİ HALKIMIZ İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Etkinlikle ilgili konuşan Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’ı sanat ile buluşturan etkinlikleri düzenlemeye devam ettiklerini belirterek, “Kültür Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla KİSEV işbirliğinde hayata geçirdiğimiz ‘Keşan Sinema Günleri’ etkinliklerimiz başladı. Eski günleri yad ettiğimiz yıldızların altında sinema günlerimizin ilk akşamında Aslan Hürkuş (Çocuk Filmi) ve Neşeli Günler filmlerini gösterime sunduk. 28 Ağustos 2022 Pazar gününe kadar devam edecek olan etkinliğimiz kapsamında 4 gün boyunca birbirinden güzel filmleri halkımız ile buluşturacağız.” dedi.

“DÜZENLEDİĞİMİZ ETKİNLİKLER, HER YAŞ VE KESİMDEN SANATSEVERİN İLGİSİYLE KARŞILANIYOR”

Keşan için dur durak bilmeden çalıştıklarını ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan sanatın ve kültürün merkezidir. Bu nedenle kültürel etkinliklerin eksik kalmaması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Düzenlediğimiz kültürel etkinliklerle Keşan Belediyesi olarak adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz. Düzenlediğimiz etkinlikler, her yaş ve kesimden sanat severin ilgisiyle karşılanıyor. Tüm vatandaşlarımıza iyi seyirler diliyorum.” diye konuştu.

Etkinlik takvimi şu şekilde:

26 Ağustos 2022 Cuma/ Saat 21.00/ Aşk Tesadüfleri Sever/

27 Ağustos 2022 Cumartesi/Saat 20.30/ Köstebekgiller-Gölgenin Tılsımı/ Saat 22.30/ Keşanlı Ali Destanı

28 Ağustos 2022 Pazar/ Saat 20.00/ Dağ 2/ Saat 22.30/ Neşeli Günler.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ