30 HAZİRAN’DA KAPATILMIŞTI

Keşan’da görülen salgın hastalıklar kapsamında başlatılan aşılama çalışması kapsamında, 30 Haziran 2026 tarihinde kapatılan Keşan Ticaret Borsası Mezbaha İşletmeciliği bünyesindeki büyükbaş canlı hayvan pazarı, bugün yeniden açıldı.
Bu süreçte Keşan Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından köy, belde ve mahallelerde hastalığa karşı hayvanların aşılanması tamamlandı.
Keşan Ticaret Borsası’nın sanal medya hesabından yapılan açıklamada, “Büyükbaş hayvanlarını getiren üreticilerimizin hayvanlarının kontrolleri yapılarak, pazar girişleri sağlandı. Pazarımıza gelen alıcılarımız ile hayvan sahiplerimizi buluşturduk. Tüm üyelerimize ve üreticilerimize hayırlı ve bol bereketli satışlar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.


ZİYARETÇİ YORUMLARI
YORUM YAZ









































