Reklam
Reklam

SAZ: “İLK ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK”

SAZ: “İLK ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK”
  • 12.10.2020
Reklam

Milli Eğitim Bakanlığının yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşamasında, ilkokul 2, 3, 4. sınıflar, köy okulları, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel gereksinimli öğrenciler yüz yüze eğitime başladı.

Ülke genelinde olduğu gibi Keşan’daki öğrenciler de uzun süreden beri gidemedikleri okullarına bu sabah kavuştu. Uzun bir aranın ardından ilk kez okula gelen çocukların oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu gözlendi.

Öğretmenler, okul bahçesinin dışında bekleyen velilere sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda sık sık uyarıda bulundu.

Zaman zaman veliler ile görüşen okul yöneticileri de öğrencilerin kendilerine emanet olduğunu belirtti ve okul çıkış saatine kadar evlerine gitmelerini söyledi.

Yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle bazı köy okullarını ziyaret eden Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Türkmen İlkokulu ve Ortaokulu’nun İstiklal Marşı törenine katıldı.

Saz, pandemi nedeniyle alınan tedbirler konusunda okul yöneticileri ve öğretmenleri bir kez daha uyardı.

Sağlığın her şeyden önemli olduğunu dile getiren İlhan Saz, “Geleceğe sağlıklı nesiller yetiştirmek için pandemi kurallarına, dikkatli bir şekilde uyulması gerekiyor. İlk önceliğimiz sağlık. Çocuklarımız, önce Allah’a sonra da eğitimcilere emanet. Öğretmen, öğrenci ve veliler olarak herkes üzerine düşen görevi yerine getirdiği takdirde, eğitimin devam edeceğine inanıyorum. Eğitim – öğretim yılımız hayırlı olsun.” diye konuştu.

Okullarda tüm sağlık tedbirlerinin alındığına da işaret eden Saz, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirilmesi temennisinde bulundu.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ