Reklam
Reklam

TRİPORTÖRCÜLERİN İŞLERİNİ SORDULAR BİN AH İŞİTTİLER

TRİPORTÖRCÜLERİN İŞLERİNİ SORDULAR BİN AH İŞİTTİLER
  • 04.09.2021
Reklam

Bugün Keşan’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Roman vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, bazı belediye meclis üyeleri ve bazı partililer ile birlikte Keşan pazaryerindeki esnafı ziyaret eden Purçu ve Gaytancıoğlu, daha sonra da Yenimescit Mahallesi’ne geçti.

Burada ilk olarak triportör sahipleriyle görüşen Özcan Purçu ve Okan Gaytancıoğlu, memnun olup olmadıklarını sordu ancak bin ah işitti.

“AT ARABALARINA GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Keşan Belediyesi’nin ‘At arabaları dönüşüyor’ projesi kapsamında at arabalarının yerine triportör alan vatandaşları, ehliyet derdi sardı.

Vatandaşlar şunları ifade etti: “Bize bu araçları verdiler ama ehliyetimiz olmadığı için ceza yazılıyor. Biz geçimimizi sürdürmek için bunları istiyoruz ancak şimdi cezalarla karşı karşıya kalıyoruz. Yaşanan sorunumuza çözüm üretilmesini istiyoruz. Birçok arkadaşımızın okuma ve yazması yok. Peki, bu insanlar nasıl ehliyet alabilecek? Ben triportörü aldığımdan bu yana 6 bin 700 TL masrafım oldu. Bu araçlarla iş yapamıyoruz. Bu gidişle at arabalarına geri dönmeyi düşünüyoruz. Eğer sorunlar bu şekilde devam ederse, aracımı satarım. Bizim arkamızda yeterince durulmadı.”

Triportör kullanan vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Okan Gaytancıoğlu da “Bunları, işin sonrasını düşünmeden şov amaçlı yaptılar. Hayvanları koruyalım tabi ki ama böyle projeleri yaparken de sonrasını hesaplamak lazım.” dedi.

Partililer daha sonra mahalleye geçerek burada vatandaşlar ile bir araya geldi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ