Reklam
Reklam

RESTORASYON İHALESİNİN İMZA TÖRENİ YARIN YAPILACAK

RESTORASYON İHALESİNİN İMZA TÖRENİ YARIN YAPILACAK
  • 21.09.2021
Reklam

Keşan Belediyesince uygulanacak en önemli projelerden biri olan Kent Müzesi’nde restorasyon ihale aşamasının tamamlanmasının ardından sözleşme töreni de yarın (22 Eylül 2021 Çarşamba) saat 15.00’te Keşan Kent Müzesi bahçesinde yapılacak.

İmza töreninin gerçekleşmesinin ardından, Müze binasının eski fotoğrafları sergisi ve Kent Müzesi çalışmalarının başladığı tarihi süreç ile yapılan sözlü tarih çalışmalarının yer aldığı bir video sunumu gerçekleştirilecek.

Programda son olarak müzik dinletisi sunulacak.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan için çok önemli bir proje olan ve Keşan’ın geçmişini geleceğe taşıyacak olan Kent Müzesi’nin ilk adımı olan restorasyon aşamasına  gelindiğini belirterek, “İhaleyi kazanan firmamız ile Kent Müzesi’nin bahçesinde imza törenini gerçekleştireceğiz. Müzemizi çalışmalarına ve envanter konusunda halkımızın gösterdiği ilgi ve alaka bizleri çok mutlu etti. Burada halkımızın da çok önemli katkısı olacak. Ben bu konuda katkısı ve desteği olan Sayın TBMM Başkanımız Mustafa Şentop’a, Valimiz Ekrem Canalp’a, Milletvekilimiz Fatma Aksal’a, Turizm ve Kültür Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a, Kaymakamımız Cemalettin Yılmaz’a, Edirne İl Kültür Müdürümüz Kemal Soytürk’e, siyasi parti temsilcilerimiz ile değerli basınımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ