KEŞAN’A BAĞLI BAZI YERLEŞİM BİRİMLERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliğinden yapılan açıklamada, Keşan’a bağlı bazı yerleşim birimlerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Açıklamada kesintisinin; 11 Şubat 2020 Salı günü 09.00-17.00 saatleri arasında Keşan’a bağlı Yeşilköy ve Dişbudak köyleri ile bölgedeki diğer tesislerde; 12 Şubat 2020 Çarşamba günü ise 09.00-12.00 saatleri arasında Keşan’a bağlı Akhoce köyü ve bölgedeki diğer tesislerde uygulanacağı kaydedildi.
Kesinti sırasında elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması önerilen açıklamada; jeneratör kullanan abonelerin de kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmaları istendi.
Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyenler, 186 numaralı telefon hattına başvurabilirler.
