MİTİNGE KATILMAK İSTEYENLERİN BİLGİ VERMESİ İSTENDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Millet İradesi’ne Sahip Çıkıyor’ sloganıyla düzenlenecek miting kapsamında, 20 Aralık 2025 Cumartesi günü saat 13.30’da Edirne Saraçlar Caddesi’nde halka seslenecek.
CHP tarafından düzenlenen mitinge, Keşan’dan da katılım sağlanması amacıyla organize olarak gidileceği bildirildi. Buna göre, mitinge katılmak isteyen yurttaşlar için saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan araç kaldırılacak.
Mitinge katılmak isteyenlerin, 0 (284) 714 31 26 ve 0 (544) 505 25 08 numaralı telefona isimlerini ve bilgilerini yazdırabilecekleri belirtildi.
CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, yaptığı açıklamada Edirne’de gerçekleştirilecek mitinge, tüm Keşan halkını davet ederek, demokratik katılımın önemine dikkat çekti.












































