RASİM ERGENE’DE İLKOKULU VE ORTAOKULU BAHÇELERİ DÜZENLENDİ

Keşan Belediyesi, öğrencilerin daha güvenli ve konforlu alanlarda eğitim görebilmesi amacıyla kent genelindeki okul bahçelerinde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye ekipleri bugün de Rasim Ergene İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesinde çalışma gerçekleştirdi. Bahçede düzenleme ve asfaltlama çalışmaları yapan ekipler, öğrencilerin teneffüslerde ve okul etkinliklerinde daha rahat kullanabileceği bir alan oluşturmak için çalışmalarını sürdürdü.

Okul bahçesinin daha düzenli, güvenli ve kullanışlı hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasıyla öğrencilerin eğitim ortamlarının da iyileştirilmesi hedefleniyor.
Keşan Belediyesi ekiplerinin, kent genelindeki okul bahçelerinde yenileme ve düzenleme çalışmalarına devam edeceği bildirildi.















































