KEŞAN’A BAĞLI YERLEŞİM YERLERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliğinden yapılan açıklamada, Keşan’a bağlı bazı yerleşim birimlerinde, bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Açıklamada kesintinin; 31Mayıs 2025 Cumartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında Akhoca, Şabanmera, Çelebi köyleri ile özel müşterilere; 1 Haziran 2025 Pazar günü 09.00-15.00 saatleri arasında İspat Cami Mahallesi TR1/52 bölgesi (Keşan Küçük Sanayi Sitesi) ve özel müşterilere; 09.00-13.00 saatleri arasında Altıntaş, Karacaali, Kozköy, Maltepe köyleri ve özel müşterilere; 12.00-18.00 saatleri arasında Keşan Radyoling ENH’dan enerji alan özel müşterilere; 2 Haziran 2025 Pazartesi günü 09.00-13.00 saatleri arasında Büyükdoğanca, Mercan, Karlıköy, Dişbudak köyleri ve özel müşterilere; 12.00-18.00 saatleri arasında Çeltik köyü ve özel müşterilere uygulanacağı belirtildi.
Kesinti sırasında elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması önerilen açıklamada; jeneratör kullanan abonelerin de kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmaları istendi.
Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyen aboneler, 186 numaralı telefon hattına başvurabilirler.
