Reklam
Reklam

SAVAŞ PEKDEMİR’İN SÖZLERİ HATIRLATILDI

SAVAŞ PEKDEMİR’İN SÖZLERİ HATIRLATILDI
  • 22.07.2025
Reklam

Keşan’da aylardır, doğal gazda şirket değişikliğine gidildiği gerekçesiyle abonelik işlemlerinin yapılamaması, vatandaşları sıkıntıya sokuyor.

Aboneliğini açmak, kapatmak ya da taşımak isteyen vatandaşlar, Keşan’da muhatap bulamadıkları için başka il ve ilçelere gitmek zorunda kalıyor.

Keşan’daki vatandaşların doğal gaz aboneliği için İpsala ya da Malkara’ya gitmek zorunda kaldıklarını ifade edildi.

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Savaş Pekdemir, yaklaşık bir ay önce konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, sorunun en kısa sürede çözümleneceğini ifade etmişti. Pekdemir, il başkanı ve milletvekillerinin girişimiyle Palmet Enerji yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda, abonelik ve diğer işlemlerin Keşan’da yeniden yapılmaya başlanacağını duyurmuştu.

İlçe Başkanı Pekdemir’in sözlerini hatırlatan vatandaşlar, sorunun ne zaman çözümleneceğini sordu.

Keşan’ın merkezi konumda olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Bu işlemler için çevre ilçelerdeki vatandaşlar Keşan’a gelmesi gerekirken, biz başka yerlere gidiyoruz. Keşan’daki yöneticiler ve siyasiler nerede? Bu sorun neden çözümlenemiyor? Çok mu zor? İlgili yöneticileri göreve davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ