Reklam
Reklam

KÖY MİNİBÜSLERİNE BABALIK, YENİMUHACİR BELEDİYESİNE ANALIK MI YAPILIYOR?!

KÖY MİNİBÜSLERİNE BABALIK, YENİMUHACİR BELEDİYESİNE ANALIK MI YAPILIYOR?!
  • 25.08.2019
Reklam

İndirme ve bindirme noktası Keşan Köy Garajı olan Yenimuhacir Belediyesinin yolcu taşıyan araçların, Kuruluş Caddesi’nde duraklama yapması eleştirilere neden oldu.

Çektiği fotoğrafları sitemizle paylaşan bir okuyucumuz, “Keşan Belediyesi köy minibüslerine babalık yaparken, Yenimuhacir Belediyesine analık mı yapıyor?” diye sordu.

Kuralların herkese eşit uygulanması ve Keşan Belediyesinin adaletli davranması gerektiğini dile getiren okuyucumuz “Köy ve belde minibüslerinin garaj haricinde yolcu indirip bindirmesi yasaklanmıştı. Fakat, birkaç defa Yenimuhacir Belediyesi otobüslerinin Kurtuluş Caddesi’nden yolcu indirip aldığına şahit oldum. Yenimuhacir Belediyesine özel izin mi verildi, yoksa kardeş belediyenin araçları görmezden mi geliniyor.” Diyerek, tepkilerini dile getirdi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun Keşan Köy Garajında yaptığı esnaf toplantısında, tüm köylerin, beldelerin ve ilçelerin minibüsleri yollarda indi-bindi yapamayacağı ve kurallara uymayanlara cezai işlem kullanacağı ifadelerini kullandığı da hatırlatıldı.

Çekilen fotoğrafların ihbar kabul edilip Yenimuhacir Belediyesi aracına cezai işlem uygulanması da istenildi.

Reklam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ